Gyógyforrás -Természetgyógyászat Miskolc

Tibeti hangtálterápia

A csodálatos hangon búgó tálak, mozsarak, üstök megnyugtató, felaxáló hatással vannak az emberre,  csodálatos nyugalommal tölt el!  A Tibeti hangterápiát sikerrel alkalmazhatjuk pánikbetegségben, depresszióban, viselkedési problémáknál is.

Régebben jártam iskolába, óvodába ahol a gyerekek és a tanárok együtt ültek, mint nézőközönség ahogy elkezdtem, rázendítettem a tálakkal kb 15-20 perc múlva mindenki aludt.  Egy fiúcska a végén felébredvén hirtelen felállt,  kiabálta ,,megújultam,,

 Óránként voltak beosztva az osztályok,  a gyerekek és a tanárok is nagyon szerették. Többször a takarító hölgyek is benn voltak.  A tanárok azt mondták előtte (előtte azért mert már vártak) és utána csodásan viselkednek, a közbülső időt kell kibírniuk.

Alkalmazhatjuk a Tibeti hangtálakat kommunkációs nehézségeknél, túlmozgásos problémáknál is. Visszavonulásnál,  a tanulási nehézségek zavarainál, koncentrációs nehézségeknél is.

Sajátos Nevelési Igény

 

A gyerekeknél a rendelőben is csodálatos a hatása, arról  számolnak be mintha órákat aludtak volna, nagyon jól érzik magukat és nyugodtak. A felnőtteknél is hasonló a hatása, többen szervi problémákkal keresnek fel. Könnyeben gyógyulnak a sebek, volt már több esetben,  hogy krónikus betegségek sokkal enyhébbre fordultak a páciensnél, saját maga tartotta számon, hogy mikor kell jönnie..

Az éneklő tálak, gyógyító hatással vannak.

Várlak a Gyógyforrás Természetgyógyászatban Felsőzsolcán Miskolc határában Tibeti hangterápiára!!

 

Tibeti gong