Gyógyforrás -Természetgyógyászat Miskolc

A csodálatos reflexológia,talpmasszázs

Természetes

Talpunkon, tenyerünkön, a hajas fejbőrünkön is megtalálhatóak reflexzónák, masszírozható reflexpontok. Sőt fülünkön is, – ezeket arany – ezüst – acéltűkkel szokták stimulálni avagy nyugtatni ezt azonban már fülakupunktúrának hívják.

Minden szervünk elérhető a reflexológiai kezelés kapcsán. Így az ízületek (derék, gerinc,térd,boka stb), belszervek, (epe, lép, stb, kiválasztószervek vesék, húgyhólyag stb) és ezek problémáin, betegségein tudunk javítani a talpreflexterápiával.

reflexmasszazs,talpmasszazs,reflexologus,termeszetgyogyaszat,miskolc,
Reflexzónák a talpon,masszírozással kezeljük!

Nőgyógyászati cyszta esteiben, menstruációs problémák eseteiben, krónikus betegségek esetén nagyon érdemes kipróbálni természetesen a kezelőorvos tudtával, a keleti és a nyugati gyógyítás összehangolásával, nagyon sok pozitív eredményt érhetünk el. Miskolc határában, a Felsőzsolcán található Gyógyforrás Orvos – Természetgyógyász rendelőnkben, ETI vizsgás szakképzett reflexológusunk végzi a talpmasszázs kezeléseket.

Készíthetünk otthoni saját reflexmasszázst is! Nem azt jelenti, hogy magunknak kell masszírozni a lábunkat! Több okból ellenjavallt! Egy egyszerű cipősdobozt kell beszereznünk ami papírból van. Már csak kis méretű kavicsokat kell kerítenünk (kb.1 cm) nagyságban. Ezt alaposan megmossuk, leszárítjuk és naponta 10-12 percet helyben járunk rajta. Fontos, hogy ezt ne este végezzük, mert akkor sokkal nehezebb lesz az elalvás!

Természetesen ez az ötlet nem helyettesíti a célzott reflexmasszázst, reflexológust de reflexológiai állapotfenntartásnak a lábaink vérellátásának javítására csodás eszköz!

Kerti reflexológia otthon, avagy reflexológus otthon..

Gyógyforrás Természetgyógyászat Felsőzsolca, Miskolc mellett..